Check Availability

  Monday, 27 July 2009

COCOR SPA HOTEL, cel mai fashion centru Spa de pe litoral


In data de 26 iulie, in cadrul ceremoniei desfasurate la Grand Hotel Rex din Mamaia, COCOR SPA HOTEL a primit premiul pentru cel mai fashion centru Spa de pe litoralul romanesc. Printre nominalizati s-au numarat si hoteluri renumite precum: EUROPA, IAKI si PARADISO.

In cadrul galei FashionTV Summer Festival au fost rasplatite cele mai prestigioase locatii, scopul fiind acela de a promova rafinamentul, eleganta, dar si serviciile turistice de calitate de pe litoralul Marii Negre.

Aceste premii reprezinta expresia faptului ca viziunea FashionTV asupra ideii de fashion nu se restrange la vestimentatie, accesorii, make-up sau hair-style.

Au fost nominalizate si premiate locatiile pentru care succesul pe piata turismului estival inseamna un ambient modern, in care bunul gust si spectaculosul se imbina cu ospitalitatea si serviciile de calitate.

FashionTV Summer Festival este cel mai important eveniment de moda al verii, o adevarata desfasurare de forte care atrage pentru o saptamana intreaga, atentia presei de specialitate.

Cocor Spa Hotel a fost lansat pe 16 mai 2009, in cadrul unei ceremonii la care au participat Ministrul Turismului, doamna Elena Udrea si primarul Mangaliei, domnul Claudiu Tusac.

Cocor Spa Hotel este cel mai mare centru SPA din Romania, apartinand complexului turistic „Cocor” din Neptun-Olimp si se intinde pe o suprafata de 3.000 de metri patrati.

Cocor MediaChannel, www.cocormediachannel.ro, divizie a Cocor SA, este cea mai mare mediafatada din Europa cu 3300 mp de ecrane si iluminatii cu LED, a fost lansata de Ziua Nationala a Romaniei, este membru al IAA Romania incepand cu luna mai 2009 si inregistreaza un trafic auto de 2.9 milioane pe luna.

Cocor Luxury Store, www.cocorluxurystore.ro, este cel mai curajos proiect al Cocor SA si cea mai importanta investitie din Centrul Istoric al Bucurestilor in valoare de 25 milioane euro.

INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

S.C. Cocor Turism S.A. prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal prin mijloace automatizate furnizate de dumneavoastră prin acest document, respectiv: numele și prenumele, data nașterii, cetățenia, număr telefon, adresă email, semnătură, seria și numărul actului de identitate. .
Datele dumneavoastră sunt necesare având în vedere activitatea societății de prestări servicii hoteliere și de turism.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.
Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată către: S.C. Cocor Turism S.A. – în atenția dnei. Popa Liliana, la adresa: București, sector 3, B-dul IC Brătianu nr. 29-33, etaj 3, camera 1.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Numărul de înregistrare al Cocor Turism S.A. în Registrul de evidență a operatorilor de date cu caracter personal este 8097.© 2023  | Cocor Spa Hotel  All rights reserved.