Check Availability

  Saturday, 16 May 2009

Cocor SPA Neptun își deschide porțile pentru turiști


Cel mai mare spa din Romania:

Cocor SPA Neptun isi deschide portile pentru turisti

Hotel Cocor, Neptun- Olimp, 16 mai 2009 – COCOR SPA, cel mai nou si cel mai mare spa din Romania situat in incinta complexului hotelier Cocor, si-a lansat serviciile in prezenta Ministrului Turismului, dna. Elena Udrea.

COCOR SPA, situat in statiunea Neptun-Olimp in cadrul Hotelului Cocor este un destination spa si se intinde pe o suprafata de 3.000 mp, investitia fiind de aproximativ 6 milioane Euro. Mai mult, COCOR SPA a devenit membru International Spa Association in februarie 2009, fiind singurul spa din Romania afiliat la aceasta organizatie. ISPA este lider in promovarea conceptului de wellness care are drept scop certificarea si mentinerea calitatii in industria spa. Apartenenta la aceasta organizatie reprezinta garantia serviciilor de inalta clasa.

Tocmai de aceea, COCOR SPA a fost gandit ca locul in care turistii romani si straini pot evada din stresul vietii moderne si pot patrunde intr-o oaza de calm si de pace unde li se va acorda toata atentia cuvenita. Spa-ul ofera clientilor programe individuale care ii vor ajuta sa inlature stresul, sa simta efectele detoxifierii, sa-si recapete energia si frumusetea. COCOR SPA ofera o selectie de tratamente de la cele traditionale pana la cele contemporane, toate fiind croite pe dorintele si nevoile fiecarui oaspete.

Ne bucuram ca am reusit sa finalizam cu succes acest proiect de dezvoltare a serviciilor oferite de Hotel Cocor si asteptam oaspetii sa se relaxeze si sa se bucure de efectele curative ale tratamentelor si terapiilor pe care COCOR SPA le pune la dispozitie”, declara Lacramioara Moroianu, Spa Manager, COCOR SPA. “Le promitem clientilor ca aici vor descoperi adevarata stare de bine si isi vor regasi armonia interioara intr-un cadru natural la malul marii”, sustine managerul spa-ului.

INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

S.C. Cocor Turism S.A. prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal prin mijloace automatizate furnizate de dumneavoastră prin acest document, respectiv: numele și prenumele, data nașterii, cetățenia, număr telefon, adresă email, semnătură, seria și numărul actului de identitate. .
Datele dumneavoastră sunt necesare având în vedere activitatea societății de prestări servicii hoteliere și de turism.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.
Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată către: S.C. Cocor Turism S.A. – în atenția dnei. Popa Liliana, la adresa: București, sector 3, B-dul IC Brătianu nr. 29-33, etaj 3, camera 1.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Numărul de înregistrare al Cocor Turism S.A. în Registrul de evidență a operatorilor de date cu caracter personal este 8097.© 2023  | Cocor Spa Hotel  All rights reserved.