Comunicate
de presa

 

COCOR SPA HOTEL, cel mai fashion centru Spa de pe litoral

 

 

In data de 26 iulie, in cadrul ceremoniei desfasurate la Grand Hotel Rex din Mamaia, COCOR SPA HOTEL a primit premiul pentru cel mai fashion centru Spa de pe litoralul romanesc. Printre nominalizati s-au numarat si hoteluri renumite precum: EUROPA, IAKI si PARADISO. 

In cadrul galei FashionTV Summer Festival au fost rasplatite cele mai prestigioase locatii, scopul fiind acela de a promova rafinamentul, eleganta, dar si serviciile turistice de calitate de pe litoralul Marii Negre.

Aceste premii reprezinta expresia faptului ca viziunea FashionTV asupra ideii de fashion nu se restrange la vestimentatie, accesorii, make-up sau hair-style. 

Au fost nominalizate si premiate locatiile pentru care succesul pe piata turismului estival inseamna un ambient modern, in care bunul gust si spectaculosul se imbina cu ospitalitatea si serviciile de calitate. 

FashionTV Summer Festival este cel mai important eveniment de moda al verii, o adevarata desfasurare de forte care atrage pentru o saptamana intreaga, atentia presei de specialitate. 

Cocor Spa Hotel a fost lansat pe 16 mai 2009, in cadrul unei ceremonii la care au participat Ministrul Turismului, doamna Elena Udrea si primarul Mangaliei, domnul Claudiu Tusac.  

Cocor Spa Hotel este cel mai mare centru SPA din Romania, apartinand complexului turistic „Cocor" din Neptun-Olimp si se intinde pe o suprafata de 3.000 de metri patrati.

Cocor MediaChannel, www.cocormediachannel.ro, divizie a Cocor SA, este cea mai mare mediafatada din Europa cu 3300 mp de ecrane si iluminatii cu LED, a fost lansata de Ziua Nationala a Romaniei, este membru al IAA Romania incepand cu luna mai 2009 si inregistreaza un trafic auto de 2.9 milioane pe luna. 

Cocor Luxury Store, www.cocorluxurystore.ro, este cel mai curajos proiect al Cocor SA si cea mai importanta investitie din Centrul Istoric al Bucurestilor in valoare de 25 milioane euro.

 


 

 

Lansare COCOR SPA HOTEL
 Sambata, 16 mai, a avut loc lansarea centrului Cocor Spa, eveniment ce s-a desfasurat in statiunea Neptun- Olimp la care a participat Ministrul Turismului, Elena Udrea, profund impresionata de investitia centrului:”o investitie ca aceasta, o astfel de activitate complexa de agrement este de natura sa ne faca sa ne atingem obiectivele si in curand sa reusim sa atragem turistii pe litoral si in afara sezonului pentru a petrece clipe si vacante minunate.”

Alaturi de Ministrul Turismului, autoritatile locale au avut un reprezentant prin primarul Mangaliei, Claudiu Tusac, care a sustinut investitia acestui proiect.

Dan Barbulescu, CEO Cocor SA a declarat in cadrul conferintei de presa urmatoarele: “La 1 decembrie am lansat Cocor MediaChannel, cea mai mare mediafatada din Europa cu 3300mp, astazi lansam Cocor SPA cel mai mare centru de SPA din Romania cu 3000mp, iar pe 15 noiembrie va invitam la deschiderea Cocor Luxury Store, cea mai importanta investitie privata din Centrul Istoric al Bucurestiului in valoare de 25 milioane euro. Un investitor puternic vede in criza economica o oportunitate si nu un obstacol.”

Cocor Spa este cel mai mare centru SPA din Romania, apartinand complexului turistic„Cocor” din Olimp si se intinde pe o suprafata de 3.000 de metri patrati, iar investitia se ridica la aproximativ 6 milioane euro. In ceea ce priveste clientii Cocor Spa, Lacramioara Moroianu, Spa Manager a declarat urmatoarele „ clientii sunt din categoria celor care sunt deja consumatori de SPA, dar si cei care lucreaza foarte mult, care conduc un business. Cocor are in vedere extinderea COCOR SPA in Bucuresti cu un Day Spa la etajul 3 din Cocor Luxury Store care se va deschide in 15 Noiembrie 2009.”

Centrul Cocor SPA este dispus pe trei etaje si ofera turistilor programe de wellness, detoxifiere, tratamente, masaje, hidrocolonoterapie, terapii faciale, exfolieri si impachetari, in cele 25 de cabinete. Centrul Cocor Spa vine in intampinarea celor care doresc sa se relaxeze prin terapii si tratamente, dar se adreseaza si consumatorilor de spa.

Personalul este format din echipe profesioniste de kinetoteraputi, iar centrul ofera turistilor consiliere prin serviciile medicilor de specialitate.

Etajul intai este dedicat centrului de spa medical, iar la etajul doi turistii se pot relaxa datorita serviciilor de wellness. Una din atractiile spa-ului se regaseste la etajul al –III-lea, piscina, in care se poate inota impotriva curentului,si tot aici, turistii se pot relaxa la saune si dusuri emotionale.

Intreaga ambianta creata de designul aparte, de elemenetele naturale, dar si cele de pamant (pietre, bambus, flori, apa) contribuie la o relaxare totala, atat din punct de vedere mental, cat si spiritual.

La acest eveniment au participat atat jurnalisti, colaboratori din agentiile de publicitate, precum si VIP-uri printre care : actrita Maria Dinulescu, Dana Savuica, Andreea Antonescu, Cristi Iacob si Gabriela Iacob,Miki (ex- Kpital) si iubitul ei Razvan, dar si solista Nico care a incins atmosfera printr-un concert in Clubul Vision.

Grupul COCOR detine in statiunea Neptun-Olimp Cocor SPA Hotel de 4 stele (www.hotelcocor.ro) si Clubul Vision (www.visionclub.ro).

Departamentul de Marketing si Comunicare

SC COCOR SA

tel.: (+40)21.312 4310

fax: (+40)21.313.9848

 

 

 
HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 IconANPC - Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului
TelVerde: 0800-080 999
Website: www.anpc.roINFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

S.C. Cocor Turism S.A. prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal prin mijloace automatizate furnizate de dumneavoastra prin acest document, respectiv: numele si prenumele, data nasterii, cetatenia, numar telefon, adresa email, semnatura, seria si numarul actului de identitate.

Datele dumneavoastră sunt necesare avand in vedere activitatea societatii de prestari servicii hoteliere si de turism.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată catre: S.C. Cocor Turism S.A. – in atentia dnei. Popa Liliana, la adresa: Bucuresti, sector 3, B-dul IC Bratianu nr. 29-33, etaj 3, camera 1.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Numărul de înregistrare al Cocor Turism S.A. în Registrul de evidență a operatorilor de date cu caracter personal este 8097.