Check AvailabilityBine ați venit

Despre noi

starstarstarstar

starstarstarstar


Cocor SA (www.cocor.ro) este o companie publică listată la Bursa de Valori București (simbol: COCR) cu o capitalizare de 35 mln euro, care a înregistrat o apreciere a acțiunilor de 300% în ultimii 3 ani și un profit EBITDA de 3 mln euro în 2007, cu 15% mai mare decât cel obținut în 2006.

Grupul Cocor deține, pe litoralul românesc al Mării Negre, în stațiunea Neptun- Olimp, COCOR SPA HOTEL 4* (www.cocorspahotel.ro), Centrul de Sănătate COCOR SPA(www.cocorspa.ro), precum și VISION CLUB (www.visionclub.ro)

Prin intermediul Cocor MediaChannel (www.cocormediachannel.ro), Grupul de companii COCOR SA a inaugurat cea mai mare instalație de leduri desfășurată pe o singură clădire (500mp) din Europa continentală (a doua în UE după Piccadilly Circus din Londra, 660 mp).

Investițiile majore în Cocor Media Channel și în fostul magazin Cocor aflat la km 0 al Bucureștiului, vor transforma Cocor Luxury Store (www.cocorluxurystore.ro) într-un centru comercial exclusivist, unul dintre cele mai de succes din Europa.

Alte companii aflate în portofoliul Cocor SA sunt Comturist SA (www.comturist.ro) și agenția de turism COCOR TRAVEL (www.cocortravel.ro).

INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

S.C. Cocor Turism S.A. prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal prin mijloace automatizate furnizate de dumneavoastră prin acest document, respectiv: numele și prenumele, data nașterii, cetățenia, număr telefon, adresă email, semnătură, seria și numărul actului de identitate. .
Datele dumneavoastră sunt necesare având în vedere activitatea societății de prestări servicii hoteliere și de turism.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.
Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată către: S.C. Cocor Turism S.A. – în atenția dnei. Popa Liliana, la adresa: București, sector 3, B-dul IC Brătianu nr. 29-33, etaj 3, camera 1.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Numărul de înregistrare al Cocor Turism S.A. în Registrul de evidență a operatorilor de date cu caracter personal este 8097.© 2023  | Cocor Spa Hotel  All rights reserved.