Check AvailabilityBine ați venit

COCOR SPA HOTEL

starstarstarstar

COCOR SPA HOTEL


starstarstarstar

 COCOR SPA, unic ca structură în România, îmbină tradiția terapiilor naturale de reabilitare cu cele mai sugestive ritualuri de Wellness inspirate din culturi occidentale și orientale.

Designul și elementele polisenzoriale oferă oaspeților o atmosferă plină de șarm și relaxare.

Spațiile destinate terapiilor atent intimizate și cei aproape 3000 mp, desfășurați pe 3 niveluri, vă stau la dispoziție pentru a descoperi universul COCOR SPA:

 

Clinique – Medical Spa -medici experți și terapeuți specializați sunt aici pentru a satisface toate așteptările și pentru a va ajuta să dobândiți starea de sănătate dorită.

Wellness Oasis – este locul în care atmosfera, intimitatea și ritualurile vă fac să vă simțiți renăscut, iar magia senzorială a spațiului vă răsfață sufletul.

Thermarium & Pool – aici vă puteți purifica și relaxa corpul prin puterea regenerativă a apei și a căldurii. Ritualuri și experiențe senzoriale vă poartă prin cele trei saune Thermarium: Finnish, Vitarium, Hammamm în timp ce dușurile emoționale vă relaxează trupul și vă tonifica mintea, iar piscina vă oferă cea mai frumoasă priveliște a mării.

Spa Suite – un Spa în miniatură dedicat celor care doresc să trăiască în doi ritualuri exclusive într-o atmosferă absolut privată. Echipat cu Hammam, cadă Hidromasaj cu cromoterapie, zonă de relaxare, masaj și dușuri emoționale, acest Spa Suite oferă totul pentru o zi de răsfăț.

Fitness Studio Echipat cu aparatură cardio de ultimă oră marca Technogym, toate echipamentele sunt ușor de folosit, cu programe specifice ce pot fi adaptate în funcție de obiectivul propus, fie că este vorba de tonifiere sau slăbire ori pur și simplu de întreținere.

 

Unic și impresionant, sanctuarul COCOR SPA este universul în care oaspeții noștri vor descoperi adevărată stare de bine și armonia interioară. Profesionalismul echipei noastre, calitatea tratamentelor și varietatea produselor selecționate (Thalgo, YonKa – Franța și Gerard’s-Italia) vor satisface chiar și cele mai exigente așteptări.

Receptie SPA: 0341 112 501 sau 0734 451 905

 
INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

S.C. Cocor Turism S.A. prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal prin mijloace automatizate furnizate de dumneavoastră prin acest document, respectiv: numele și prenumele, data nașterii, cetățenia, număr telefon, adresă email, semnătură, seria și numărul actului de identitate. .
Datele dumneavoastră sunt necesare având în vedere activitatea societății de prestări servicii hoteliere și de turism.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.
Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată către: S.C. Cocor Turism S.A. – în atenția dnei. Popa Liliana, la adresa: București, sector 3, B-dul IC Brătianu nr. 29-33, etaj 3, camera 1.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Numărul de înregistrare al Cocor Turism S.A. în Registrul de evidență a operatorilor de date cu caracter personal este 8097.aa© 2023  | Cocor Spa Hotel  All rights reserved.