Check Availability


MASSAGE EXPERIENCE

Masajul este unul dintre cele mai puternice remedii contra durerilor. Efectele terapiilor Cocor Spa se resimt cu fiecare atingere a terapeutilor noştri. Inspirate din tehnici străvechi adaptate nevoilor oaspeţilor noştri, masajele Cocor Spa aduc momente de răsfăţ binemeritate

Fusion

O combinaţie unică între masajul thailandez şi cel suedez, detensionează musculatura, înlătură semnele evidente ale oboselii fizice şi reface echilibrul energetic.

80 min 250 Lei

The Secret Of Argan

Remineralizant-Reparator-Hidratant O evadare în inima Marocului, acest ritual combină argila remineralizantă cu untul de argan care va lasa pielea moale și delicat parfumată cu note orientale subtile.

70 min 280 Lei

Lomi Lomi

Cunoscută şi ca masajul "mâinilor iubitoare", terapia Lomi Lomi oferă senzaţia de plutire ritmică ce linişteşte şi relaxează la cel mai înalt nivel. Presupune folosirea antebraţelor, coatelor şi mâinilor şi se efectuează cu mişcări lungi şi continue. Prin manevrele folosite, masajul ajută la eliminarea blocajelor energetice, scopul fiind nu doar de a facilita vindecarea la nivel fizic, ci şi de a aduce echilibru în plan emoţional şi mental.

50 min 290 Lei

Indian Head

Acest tratament special inspirat din medicina tradiţională indiană are ca scop relaxarea contracţiilor faciale cauzate de stres si eliminarea tensiunii acumulate la nivel cranial. Un fir de ulei cald curge constant pe “cel de-al treilea ochi” (mijlocul frunţii) şi este urmat de un masaj delicat al scalpului. Ca tratament benefic al pielii scalpului si părului , se recomanda menţinerea uleiului pe păr minim 2 ore.

45 min 200 Lei

Rhythmic Hot Stone

Masajul cu pietre calde are rădăcini stravechi, mai exact, este o terapie ayurvedică ce relaxează musculatura şi restabileşte echilibrul între minte şi corp. Căldura pe care o emană pietrele induce o stare de relaxare profundă, stimulează circulaţia periferică a sângelui şi ajută, totodată, la eliminarea toxinelor.

50 min 220 Lei

Aroma Relaxing Massage

Masaj aromatic de relaxare cu ulei de migdale şi mişcări lente şi profunde specifice fiecarei zone a corpului. Menit să detensioneze întregul corp şi să dea vigoare şi forţă organismului, are ca efect înlaturarea stresului şi oboselii.

25 min 100 Lei

50 min 200 Lei

Essential Back Massage

Masaj decontracturant al spatelui şi umerilor recomandat în special pentru eliminarea contracturilor musculare cauzate de poziţia incorectă şi efort.

25 min 140 Lei

Head Neck & Back

În mod cert este cel mai potrivit masaj pentru detensionarea spatelui, gâtului şi capului, afectate de poziţia inconfortabilă de zi cu zi. Această terapie decontracturează cele mai solicitate zone ale corpului şi urmăreşte diminuarea tensiunii musculare.

50 min 210 Lei

Oriental Essence

Terapie de hidratare intensă realizată cu un complex de ingrediente care ajută la catifelarea şi hrănirea în profunzime a pielii. Masajul este efectuat cu ulei marocan de Argan şi unt de Shea.

50 min 220 Lei

Deep Relief

Masaj terapeutic ce se axează pe realinierea straturilor profunde ale muşchilor şi ţesutului conjunctiv. Diminuează tensiunile musculare cronice prin întinderi uşoare, presiuni profunde şi fricţuni pe zonele contractate, urmărind fibrele musculare, tendoanele şi fasciile.

50 min 250 Lei

Reflexology

Masaj al zonelor reflexogene plantare situate pe meridianele energetice care corespund diverselor organe ale corpului. Astfel, se echilibrează deficitul/ excesul energetic responsabil de apariţia unor disfuncţionalităţi sau afecţiuni.

45 min 170 Lei

Mud Massage

Este un masaj terapeutic realizat cu nămol sapropelic din lacul Techirghiol. Stimulează circulaţia sangvină şi elimină toxinele, reduce tensiunile musculare, ameliorează mobilitatea articulară şi catifelează pielea.*Cu recomandare medicala.

20 min 80 Lei

AQUA EXPERIENCE

Ritualurile cu apă reîmprospătează întregul corp, hrănesc, regenerează şi reduc tensiunea musculară. După terapii cu apă, somnul este mai uşor şi mai odihnitor

Thermarium Heat Experience & Pool

O incursiune în lumea wellness, care urmăreşte relaxarea psihică şi fizică. Vă puteţi crea propria experienţă de relaxare, bucurându-vă de toate facilităţile Thermarium. Vă stau la dispoziţie: piscina, cascadele cervicale, Bio sauna, Finnish sauna, Steam Bath, duşurile emoţionale, fântâna de gheaţă şi Relaxation Budoir pentru momente de liniste.

120 min 80 Lei

Oriental Touch Massage

Tratamentul presupune detoxifierea şi curăţarea în profunzime a pielii, elimină toxinele din epidermă şi catifelează. Pe pielea umedă se masează corpul cu săpunul negru, după care se aplică un masaj uşor cu manusa exfoliantă Kassa. La final, un masaj de învigorare sub ploaia duşului Vichy.

25 min 185 Lei

Rain Shower Scrub

Un tratament exfoliant pentru corp cu efect de aromaterapie, ideal pentru a începe orice ritual sau terapie wellness. Combinaţia de sare din Marea Moartă , uleiuri vegetale si uleiuri esenţiale de piper, portocală, lavandă şi rozmarin contribuie la îmbunătăţirea calităţii pielii lasând-o moale , suplă si uşor aromată. Toate acestea sub ploaia calda a duşului Vichy şi a unui masaj relaxant si detensionant.

25 min 170 Lei

Rain Shower Massage

Întocmai unei cascade, cele cinci capete de duş Vichy pulverizează pe corp o ploaie de apă caldă, în timp ce un terapeut efectueaza un masaj decontracturant al spatelui şi picioarelor. O experienţă unică, o terapie ce îmbunătăţeşe circulaţia sângelui, echilibrează sistemul nervos şi reduce efectele stresului.

15 min 105 Lei

Hydro Jet Therapy

Hidromasajul cu Uleiuri Esenţiale şi sare terapeutica de Bazna. Este o baie purificatoare ce poate fi infuzată la alegere cu uleiuri esenţiale de rozmarin, lavandă sau cimbru. Cele 260 de jeturi de apă activează circulaţia periferică, relaxează musculatura tensionată şi ajută la eliminarea toxinelor

20 min 70 Lei

Underwater Massage

Duşul subacval este una dintre cele mai potrivite terapii cu apă ce tonifică musculatura şi stimulează rapid circulaţia periferică a sângelui. Masajul este unul in profunzime şi se efectuează cu un jet de apă cu presiune, îndreptat către toate zonele corpului.

20 min 75 Lei

Aroma Bubble Bath

Un răsfăţ corporal într-o baie caldă cu sare terapeutică de Bazna şi decocturi de plante medicinale aromate. Bule de aer masează uşor corpul reducând stresul şi tensiunea musculară.

20 min 80 Lei

Mud Bath

Baie detoxifiantă cu namol sapropelic din lacul Techirghiol. Reduce tensiunile musculare, ameliorează mobilitatea articulară, catifelează pielea şi induce o stare generala de bine.

20 min 70 Lei

BODY CARE EXPERIENCE

Corpul nostru are nevoie de îngrijire specială. Combinăm puterea ingredientelor preţioase cu cele mai potrivite tehnici de masaj pentru a crea cele mai eficiente tratamente ce redau corpului frumuseţea si vitalitatea.

Oriental Escape

Un adevarat rasfăţ pentru piele. Parte a ritualului hammam, simbol al tradiţiilor şi obiceiurilor turceşti, acest ceremonial are ca rezultat curaţarea, detoxifierea şi revitalizarea pielii. Gomajul cu săpun negru şi mănuşa kassa, ploaia caldă a duşului vichy, masajul cu spumă de săpun şi împrospătarea cu esenţe orientale sunt etapele acestui minunat ritual de frumuseţe. Celulele moarte şi impurităţile sunt îndepărtate iar pielea rămâne catifelata si radiantă. Pentru ca relaxarea sa fie absolută vă invităm să savuraţi un ceai de ghimbir.

70 min 300 Lei

Scents of hammam

Ritual oriental ce ajută la curăţarea şi detoxifierea în profunzime a pielii, hidratarea şi îngrijirea acesteia. După câteva minute sub ploaia caldă a duşului Vichy, se efectuează un masaj cu săpun negru tradiţional marocan, până când pasta de măsline îmbogăţită cu ulei esenţial de eucalipt este absorbită de piele. Hidratarea este urmată de un gomaj în profunzime cu mănuşa Kassa. Deschide porii şi elimină toxinele din epidermă, lăsând pieleaproaspătă și catifelată. Apoi se aplică Argila Rassoul, care are proprietăți absorbante, și astringente şi care închide porii. Ritualul se incheie cu hidratarea pielii cu ulei de migdale dulci. Înainte de terapie, recomandăm 5 minute în Baia de Aburi pentru pregătirea pielii.

50 min 250 Lei

Gomaj Tunisian

Ritual oriental de curăţare şi hidratare ce folosește ingrediente 100% naturale: sare de alaun extrasă din săruri minerale tunisiene, miere, lăptişor de matcă şi ulei de migdale dulci! Pe lângă acțiunea mecanică de exfoliere, gomajul parfumat cu piatră de alaun are proprietăți nutritive, de catifelare și hidratare a epidermei datorită prezenței uleiului și a mierii. La final, hidratarea cu untul de shea va lăsa pielea moale si plăcut parfumată.

25 min 150 Lei

High Precision Contouring

Primul tratament corector care atacă două tipuri de grasime - superficială şi profundă - ce stau la baza lipsei de tonus a pielii şi a celulitei. 50 de minute în trei paşi: 1. STIMULARE: Împachetarea Corporală cu Oxigen încurajează oxigenarea ţesuturilor care “distribuie” şi reactivează eliberarea depozitelor de grăsime. 2. CORECTARE: Masajul Perfect Sculpt este o succesiune de mişcări profunde şi eficiente ce duc la îndepărtarea pe termen lung a celulitei. Concentratul Corector de Remodeleare şi Gelul de Masaj Corector ajută la tonifierea pielii. 3. SUSŢINERE: Pentru aspectul final , se aplică o cremă adaptată aspectului corporal , de corectare sau de tonifiere, asigurând un rezultat mai eficient.

50 min 290 Lei

Honey Peeling

Un tratament wellness ideal pentru pielea uscată, lipsită de elasticitate. Acest peeling realizat cu miere şi sare din Marea Moartă elimină delicat celulele moarte având, totodată, o intensă acţiune de calmare şi protejare a ţesuturilor slăbite sau stresate. Pentru rezultate optime, împachetarea se realizează pe Dry Flotation, ceea ce permite deschiderea porilor şi pătrunderea în profunzime a ingredientelor active.

40 min 190 Lei

Organic Origins

Restructurant-Reparator-Hrănitor Acest ritual corporal cât și facial va seduce clientele aflate în cautarea ingredientelor nobile delicat aromate cu parfumuri organice.Gomajul realizat cu năut, împachetarea în argilă, masajul realizat cu ulei natural de susan, tot acest ritual va oferi o experientă 100% naturală.

90 min 400 Lei

Shea Bliss

Un tratament corporal special în care untul de Shea 100% este ingredientul vedeta! Acest ingredient aproape miraculos stimuleaza regenerarea celulară, hrăneşte, catifelează şi hidratează pielea. Untul de Shea acţionează ca o barieră naturală contra razelor solare şi este un remediu natural anti-îmbătrânire. Relaxare cu împachetare pe Dry Flotation.

50 min 210 Lei

Chocolate Decadence

Răsfăţ cu ciocolată : acest tratament bogat în elemente preţioase hidratează corpul stimulând productia de endorfină. Are un puternic efect calmant, anti-stres şi detoxifiant. Prin împachetarea cu ciocolată se obţin rezultate foarte bune şi împotriva celulitei, lipsei de tonus sau a deshidratării. Gomajul, masajul şi împachetarea cu ciocolată pe Dry Flotation fac din acest tratament un “deliciu” de nerefuzat.

50 min 190 Lei

Legs Revival

O îngrijire specială pentru confortul picioarelor obosite şi pentru eliminarea senzaţiei de picioare “grele” si umflate. Îmbunătăţeşte circulaţia, protejează vasele capilare, previne apariţia varicelor şi a capilarelor sparte.

40 min 190 Lei

Sapropelic Mud Wrap

Împachetare cu nămol din lacul Techirghiol cu efecte terapeutice, detoxifiante şi de detensionare a musculaturii. *Cu recomandare medicală.

20 min 80 Lei

Iyashi Dome

Iyashi Dome raspunde aşteptărilor fiecaruia de a găsi o modalitate care să activeze slăbirea , regenerarea şi echilibrarea organismului, îmbunătăţind sănătatea acestuia. Este un concept revoluţionar venit din Japonia , având la bază un sistem de infraroşii lungi de origine organică. Câteva şedinţe de Iyashi Dome te pot ajuta să scapi de stres, toxine , oboseală, dureri de cap, piele ternă, pori inchistaţi , metale grele (tehnologia ceramica/titan a Iyashi Dome are proprietatea de a descompune toxinele), celulită si surplus de greutate ( permite eliminarea a cel putin 600kcal). O sesiune Iyashi Dome produce o sudaţie intensa, echivalentă unui efort de 20 km de alergare , fără efecte negative , precum exces de endorfine, dezvoltare de acid lactic , risc cardiac, uzură prematură a corpului.

1 şedinţa 250 Lei

3 şedinţe 690 Lei

FACIAL EXPERIENCE

Armonia şi frumuseţea autentică vin din interior, însă pielea este dovada vie a trecerii timpului. La Cocor Spa vei redescoperi vitalitatea unui ten perfect.

Extra Facial Cleansing

*Exclusiv împreuna cu un tratament facial

30 min 80 Lei

REGARD JEUNESSE

Tratament iluminator pentru zona din jurul ochilor cu efect anti-aging, contra cearcănelor şi pungilor de sub ochi.

30 min 160 Lei

Lifting and Anti-Aging Facial Treatments

Oriental Beauty

Luminozitate-Hidratare Un ritual minunat pentru redarea luminozitatii, cu efect imediat care lasa pielea luminoasa,uniforma cu aspect usor perlat.Uleiul de argan,sapunul de alep,gomaj Aores cristal roz,toate ingredientele naturale intr-un ritual facial dedicat atat femeilor cat si barbatilor pentru o experienta cat mai naturala.

45 min 370 Lei

SILICIU SUPER-LIFT

Secretul tău în lifting şi redefinire , bogat in Cafeină si Complex de Siliciu Marin , pentru remodelarea specifică a conturului facial si a gâtului. Acest tratament tonifică pielea , îi oferă elasticitate si umple în acelaşi timp ridurile adânci. Un singur tratament şterge 5 ani de pe chip. Aspectul feţei va fi radiant, tenul se prezintă mai ferm iar ridurile mai puţin pronunţate. Potrivit pentru persoanele cu ten matur în căutarea unui tratament ultra-concentrat, intensiv, pentru un contur mai ferm al feţei si gâtului şi un aspect vizibil mai tânăr.

75 min 480 Lei

PRODIGES DES OCEANS “Revitalizare supremă, tinereţe deplină”

Inteligenţă Marină Regenerativă- născută din inima oceanelor Tratament inovator de regenerare celulară pentru perfecţiune absolută ce infuzează pielea cu 61 de nutrienţi marini, esenţiali pentru capacitatea pielii de a se regenera. Efectele acestor extracte marine sunt vizibile şi de durată: reînnoirea epidermei, diminuarea pigmentării cutanate, amplificarea luminozităţii tenului şi încetinirea procesului de îmbătrânire. Linia Prodiges des Oceans se adresează femeilor de toate vârstele şi cu orice tip de ten.

55 min 430 Lei

MEN ONLY

Redescoperiţi relaxarea la superlativ! Special concepute pentru domni, aceste tratamente redau corpului şi tenului energia şi vitalitatea

MEN IN BEST FORM

Rain Shower Massage

Fusion Massage

Scalp Massage

120 min 360 Lei

MOM-TO-BE

Viitoarele mămici merită să se relaxeze la dublu. Pentru ele am conceput un program care să elimine tensiunea acumulată în zona lombară şi oboseala picioarelor

 

NEW BEGINNINGS

Relaxing Body & Scalp Massage

Express Mini-Facial

Light Legs

*Nu recomandăm în primul trimestru şi în luna a 8 -a de sarcină.

110 min 360 Lei

SPA SUITE RITUALS

Relaxare şi răsfăţ la dublu. Cocor Spa Suite este locul potrivit în care te poţi relaxa alături de pereche sau împreună cu prietenii. Pentru dumneavoastră am creat un loc special în care se pot efectua terapii în tandem.

Prodiges des Oceans Ritual

Un adevărat răsfăţ al simţurilor: un ritual pentru faţă şi corp

Acest ritual-tratament este o invitaţie să experimentaţi relaxarea deplină şi frumuseţea întregului corp. Protocolul îmbină mai multe tehnici de masaj, una dintre ele inspirată de Kobido, o metodă tradiţională japoneză de lifting, cu trei faze de relaxare, stimulare şi drenaj, denumită şi “calea străveche a frumuseţii”. Produsele sunt adevărate “esenţe ale tinereţii” şi folosesc proprietăţile regeneratoare ale nutrienţilor marini pentru activarea proteinelor-cheie cu rol în menţinerea aspectului tânăr al pielii iar rezultatul este uimitor şi vizibil.

120 min 510 Lei/pers

Honey Moon

Ritual de întâmpinare şi vin spumant

Mini-Hammam, Duşuri Emoţionale şi Hidromasaj cu Uleiuri Esenţiale

Gomaj Tunisian

Sensorial Candle Massage

150 min 410 Lei/pers

Cocor Spa Luxury for 2

Ritual de întâmpinare şi vin spumant

Hammam, Hidromasaj cu Uleiuri Esenţiale

Rhythmic Hot Stone Massage

Facial Treatment: Oriental Beauty

150 min 560 Lei/pers

Marrakesh Touch

Cocor SPA te invită să descoperi secretele frumuseţii din cele mai vechi timpuri. Acest ritual de purificare al pielii şi de hidratare intensă inspirat din cultura orientală presupune:

Ȋmprospătarea întregului corp cu apa de flori de portocal, pentru a induce starea de relaxare;

Duş Emoţional şi Hidromasaj cu Uleiuri Esenţiale

Peeling cu sare de alaun, miere şi ingrediente orientale

Mască cu argilă albă şi miere, urmată de o împachetare

Masaj cu unt de Shea

110 min 400 Lei/pers

Harmony

Pentru cei care doresc să petreacă în doi momente de relaxare şi rasfaţ în atmosfera intima şi caldă a propriului sanctuar, vă oferim experienţa propriului SPA în miniatură – SPA SUITE.

Ritualul include accesul la facilităţile suitei şi un masaj de relaxare la alegere.

120 min 280 Lei/pers

360⁰ SPA EXPERIENCE

Uitaţi de agitaţia oraşului şi evadaţi din tumultul cotidian. Acordaţi-vă câteva ore de linişte şi relaxare şi creaţi-vă propria experienţă spa.

DE-STRESS

Scents of Hammam | 50 min

Express Facial | 20 min

Aroma Relaxing Massage | 50 min

410 Lei

SERENITY

Welcome Foot Ritual | 10 min

Rhythmic Hot Stone Massage | 50 min

Facial Treatment - Collagen Marine | 50 min

430 Lei

REVITALISE

Rain Shower Massage | 15 min

Shea Bliss Wrap | 45 min

Aroma Relaxing Massage | 50 min

Express Facial | 20 min

440 Lei

PURIFY

Oriental Escape | 70 min

Facial Treatment: Prodiges des Oceans | 50min

530 Lei

VENUS IN A DAY

Hydromassage Ess Oils | 20 min

Peeling Magic Honey | 50 min

Aroma Relaxing Massage | 50 min

Facial Oriental Beauty | 50 min

575 Lei

SIMPLY DIVINE

Rain Shower Massage | 15 min

Aroma Relaxing Massage | 50 min

Shea Bliss/Oloil | 50 min

Underwater Massage | 20 min

Lomi Lomi Massage | 50 min

Facial Treatment: Anti Aging | 80 min

2 days | 860 Lei

BUSINESS BREAK

Underwater Massage | 20 min

Scents of Hammam | 50 min

Aroma Relaxing Massage | 50 min

Lomi Lomi Massage | 50 min

Express Facial | 20 min

2 days | 680 Lei

*Dorim să consideraţi Cocor Spa a doua dumneavoastră casă. De aceea, pentru extraconfortul şi relaxarea dumneavoastră, fiecare dintre aceste ritualuri conţine acces liber la zona Thermarium Heat&Pool. În plus, în zona de relaxare puteţi să împărtăşiţi experienţa spa partenerului sau prietenilor, savurând un ceai bio.

Cocor Spa îşi rezervă dreptul de a modifica tarifele afişate fără notificare prealabilă. Serviciile SPA sunt destinate exclusiv persoanelor peste 16 ani. Ne rezervăm dreptul de a modifica terapeutii fără notificare prealabilă. Programarile se efectuează în limita locurilor disponibile. Dacă aveţi preferinţe în ceea ce priveşte ora sau terapeutul, acestea trebuie comunicate înaintea programării. Înainte de orice programare, consultaţi “Eticheta şi recomandările COCOR SPA”.

Tel: +40 734 451 904 • e-mail: info@cocorspa.rowww.cocorspa.ro

INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

S.C. Cocor Turism S.A. prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal prin mijloace automatizate furnizate de dumneavoastră prin acest document, respectiv: numele și prenumele, data nașterii, cetățenia, număr telefon, adresă email, semnătură, seria și numărul actului de identitate. .
Datele dumneavoastră sunt necesare având în vedere activitatea societății de prestări servicii hoteliere și de turism.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.
Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată către: S.C. Cocor Turism S.A. – în atenția dnei. Popa Liliana, la adresa: București, sector 3, B-dul IC Brătianu nr. 29-33, etaj 3, camera 1.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Numărul de înregistrare al Cocor Turism S.A. în Registrul de evidență a operatorilor de date cu caracter personal este 8097.aa© 2023  | Cocor Spa Hotel  All rights reserved.