Check AvailabilityBine ați venit

Restaurante, Pool&Lobby Bar

starstarstarstar

Restaurantul si barurile COCOR SPA HOTEL va invita intr-o calatorie culinara de exceptie sustinuta de atmosfera distinsa, rafinamentul preparatelor si al bauturilor, design-ul relaxant si generozitatea spatiilor, muzica de calitate, exuberanta terasei inverzite, toate acestea insotite de calitatea ireprosabila a serviciilor.

Specificul international al bucatariei se ridica la inaltimea celor mai rafinate gusturi si satisface cele mai exigente asteptari.


Pool&Lobby

BAR

 

starstarstarstar

Selectia de cocktailuri delicioase si bauturi fine precum si gama variata de gustari va provoaca simturile in momentele de relaxare de la piscina sau din lobby-ul hotelului.

Program LOBBY BAR: 24 ore

starstarstarstar

Restaurant

Mon Jardin


Chef-ul nostru va invita sa savurati preparate traditionale romanesti si internationale intr-o ambianta relaxanta, in restaurant sau pe terasa, in acordurile live ale orchestrei.

Specialitatile ce fac deliciul oaspetilor nostri sunt: File de sturion cu piperada de legume, Ficat de rata in sos amaretto, Somon “Prince de Galles”, Langustine cu sos verde, Creppes Suzettes.
.

Specificul bucatariei: international.

Capacitate: 400 locuri.
Program: 08:00 – 22:00.
Instalatie climatizare.

INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

S.C. Cocor Turism S.A. prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal prin mijloace automatizate furnizate de dumneavoastră prin acest document, respectiv: numele și prenumele, data nașterii, cetățenia, număr telefon, adresă email, semnătură, seria și numărul actului de identitate. .
Datele dumneavoastră sunt necesare având în vedere activitatea societății de prestări servicii hoteliere și de turism.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.
Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată către: S.C. Cocor Turism S.A. – în atenția dnei. Popa Liliana, la adresa: București, sector 3, B-dul IC Brătianu nr. 29-33, etaj 3, camera 1.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Numărul de înregistrare al Cocor Turism S.A. în Registrul de evidență a operatorilor de date cu caracter personal este 8097.© 2023  | Cocor Spa Hotel  All rights reserved.